Cele mai noi tratamente în chirurgia prostatei, în Turcia, la prețuri accesibile

cancer-prostata-oferta1.jpg

Problemele de prostată sunt foarte des întâlnite și pot apărea la orice vârstă, însă bărbații trecuți de 50 de ani sunt predispuși la dezvoltarea unei astfel de afecțiuni. Cea mai gravă boală asociată prostatei este cancerul de prostată, acesta afectând 1 din 6 bărbați.

Știm că bărbații nu obișnuiesc să își împărtășească problemele personale. Nu e în firea lor să facă asta. Și totuși, cei mai mulți dintre ei se confruntă cu probleme ale prostatei, mai ales după vârsta de 50 de ani.

Oricât ar fi de neplăcută, situația este una reală și des întâlnită și necesită tratament chirurgical.

Vestea bună este că afecțiunile prostatei, inclusiv cancerul, pot fi operate în spitalele din Turcia, prin metode noi și cu aparate de ultimă generație.

Una dintre metodele noi de tratare a problemelor de prostată este HoLEP, prescurtarea de la „Holmium Laser Enucleation of the Prostate”.

Procedura se realizează în întregime prin metoda închisă (endoscopică), iar în timpul operației nu se face nicio incizie, pacientul nesimțind nicio durere.

“Operația HoLEP poate fi efectuată chiar și pe prostatele extrem de mărite. Metoda HoLEP este o metodă de operare recomandată, cu pierderi mai mici de sânge”, ne spune doctorul Kaan Gokcen, expert în chirurgia prostatei în cadrul spitalelor Medical Park din Turcia.

Dintre principalele avantaje ale procedurii HoLep, Dr. Kaan enumeră:

  • Dureri foarte mici sau inexistente în perioada postoperatorie
  • pierderi mici de sânge în timpul și după operație,
  • spitalizare scurtă,
  • recuperare rapidă și revenire la viața normală,
  • semne post-operatorii foarte puțin vizibile.

Așadar, tratamente-turcia.ro vine în sprijinul celor care suferă de probleme ale prostatei și facilitează accesul acestora la spitalele din Turcia. Tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți pe email office@tratamente-turcia.ro sau pe whatsapp la tel. 0746.99.22.22 și să ne trimiteți documentele medicale.

Mai apoi, după o a doua opinie a medicului nostru specialist, veți putea fi programat la clinica Medical Park, din Turcia. De cazare, masă, analize și toate cele necesare pre și post operator, ne ocupăm noi, fără niciun cost suplimentar.

Singura grijă a dvs. este să vă procurați biletul de avion și să vă puneți în bagaj optimismul și încrederea!

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021