Ce spune jucătorul petrolist Cristi Vrăjitoarea despre operația pe inimă făcută prin intermediul tratamente-turcia.ro – VIDEO

Screenshot_7-1200x641.jpg

Tânărul jucător petrolist Cristian Vrăjitoarea, component al grupei „U19” a clubului Petrolul, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe inimă (ablație). Iar veștile sunt dintre cele mai bune, operația încheindu-se cu succes, fără să fie nevoie și de montarea unui dispozitiv electronic, care să asigure buna funcționare a inimii.

Cristian a fost operat la un renumit spital din Istanbul, membru al grupului Medical Park, intervenția fiind intermediată de către tratamente-turcia.ro, care a susținut, alături de Medical Park și costurile operației și celelalte cheltuieli.

„Le mulțumim, pe această cale, doctorilor prestigiosului centru medical din Istanbul și îi urăm lui Cristi o refacere cât mai rapidă și o carieră cât mai fructuoasă!”, a fost mesajul președintelui clubului Petrolul, Costel Lazăr.

Astfel, cariera sportivă a lui Cristi nu este pusă în pericol, el putând reveni, după o perioadă de recuperare medicală, la antrenamente!

„Totul a decurs normal. Mă simt foarte bine după operație datorită medicilor și tuturor care s-au implicat în asta”, spune Cristian Vrăjitoarea, fotbalist FC Petrolul Ploiești.

”Cristian a fost un jucător profesionist de fotbal. Referitor la testul pe care a l-a făcut în România, așa a fost descoperită tulburarea de ritm cardiac. Chiar dacă i s-a spus că actuala sa carieră fotbalistică se poate termina, am făcut procedura de ablație pentru el. Procedura de ardere cu ajutorul razei laser în cazul tulburării de ritm, cauzată de atriul stâng al inimii, a fost efectuată în laboratorul nostru de angiografie, a durat aproximativ o oră și tulburarea de ritm cardiac s-a oprit complet. I-am dat o veste bună: poate juca din nou fotbal și poate merge la meciuri.”, spune medicul care l-a operat pe Cristian Vrăjitoarea, din cadrul Medical Park.

Îi urăm lui Cristi recuperare rapidă și multă baftă în carieră! Suntem mândri să putem ajuta un tânăr talentat, simbol al comunității prahovene!

Pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021