BLOG


Screenshot_13-1.png
22/sept./2022

Doctorul Sahin Ulu, cel care conduce, de cinci ani, Departamentul de Orl din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, spunea în cadrul emisiunii Sănătate fără frontiere, că este important să apelezi la cei mai buni atunci când vine vorba despre rinoplastie.

Asta a făcut și Claudia Fejes, care a apelat la www.tratamente-turcia.ro


Screenshot_2-1200x719.png
15/sept./2022

Profesorul doctor Sahin Ulu conduce, de cinci ani, Departamentul ORL din cadrul Medical Park din Istanbul. Vasta experiență pe care acesta o are în efectuarea operațiilor de remodelare a nasului este combinată cu grija deosebită pe care dr. Sahin o acordă tuturor pacienților, în egală măsură.

Unul dintre pacienții care confirmă aceste lucruri, profesionalismul și grija dr.…


gabriela-nistor2-1200x1492.jpeg
01/sept./2022

Gabriela Nistor este una dintre zecile de cliente ale Tratamente Turcia, care au apelat la operația de rinoplastie în condiții de maximă siguranță și confort.

Și-a remodelat nasul cu ajutorul dr. Șahin Ulu, unul dintre cei mai apreciați specialiști din Turcia, șef al Departamentul de Otorinolaringologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.…


Screenshot_16.png
14/iul./2022

Rinoplastia sau rinocorecția reprezintă intervenția chirurgicală și estetică a nasului, scopul fiind acela de modificare a formei și structurii acestuia. Scopul acestei operații constă în obținerea unui nas cu  aspect natural, care să fie în  armonie cu trăsăturile feței, dar și si cu personalitatea pacientului.


roxana-pop.png
07/iul./2022

Încă un pacient mulțumit, încă un motiv de bucurie pentru noi. Astăzi este vorba despre Roxana Popescu, tânăra care s-a operat la dr Sahin Ulu, prin intermediul tratamente-turcia.ro.

Roxana Popescu a decis să apeleze la servciile noastre pentru o operație de rinoseptoplastie. Dr Sahin Ulu este cel care s-a ocupat de pacienta noastră, pentru ca totul să decurgă așa cum și-a dorit.…


mezdrea-1200x1600.jpeg
23/iun./2022

Știm că e greu să mulțumești pe toată lumea. Însă, când serviciile oferite de tine ating niște standarde de care tu însuți ești mulțumit, lucrurile nu au cum să meargă prost.

Nu vrem să sune a laudă, însă reviewurile pacienților noștri sunt cea mai bună carte de vizită a proiectului tratamente-turcia.ro.

Satisfacția noastră atunci când primim mulțumiri, cuvinte frumoase și când vedem pacienți fericiți și sănătoși este maximă.…


WhatsApp-Image-2022-05-23-at-09.27.31-1-1200x1098.jpeg
16/iun./2022

Despre rinoplastie, medicii Ulaș Bali și Hasan Zafer Hircin din cadrul Medical Park Turcia, susțineau, în cadrul emisiunii Sănătate fără frontiere, că,  pentru a evita orice fel de complicație postoperatorie, e foarte importantă alegerea cu atenție a medicului și serviciilor conexe.

Rinoplastia aduce un dublu beneficiu: estetic, pentru că îmbunătățește aspectul nasului și funcțional, pentru că remediază anumite probleme cu impact asupra sănătății pacientului.…


Screenshot_8.png
09/iun./2022

Pierderea în greutate prin chirurgie nu este un remediu rapid, ci este o intervenție chirurgicala majoră, care poate avea riscuri serioase. Persoanele care suferă o astfel de intervenție chirurgicală trebuie să-și schimbe modul în care se alimentează pentru a nu se îmbolnăvi.

Doamna Baldovin Augustidis Marina a înțeles de la dr.…


Untitled-1.jpg
02/iun./2022

După cum spunea profesorul doctor Șahin Ulu, cel conduce, de cinci ani, Departamentul de ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, în emisiunea Sănătate fără frontiere, este important să apelezi la cei mai buni atunci când vine vorba despre rinoplastie.

Asta a făcut și Mihai Andreea, tânăra care a apelat la www.tratamente-turcia.ro


Screenshot_6-1200x616.png

În timp ce unii o privesc doar ca pe o problemă estetică, obezitatea este, de fapt, o boală gravă, ce nu trebuie neglijată. Persoanele cu probleme de greutate prezintă risc crescut în dezvoltarea altor afecțiuni grave.

 Matiloi Gheorghe este unul dintre pacienții care, prin intemediul www.tratamente-turcia.ro, a efectuat o operație de micșorare a stomacului din motive de sănătate, nu estetice.…


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021