Cauți să faci transplant de păr în condiții VIP? Merită să vezi oferta noastră!

29 septembrie 2021 Scris de Dr. Murat Gulseven
TRTR-202305-01-transplant-de-par.jpeg

Deși renumele și performanțele spitalelor și policlinicilor din lanțul Medical Park te pot duce cu gândul la intervenții medicale costisitoare, realitatea din Turcia este diferită. Tocmai pentru a demonstra pacienților români că pot beneficia de servicii medicale de top la prețuri accesibile, www.tratamente-turcia.ro împreună cu Medical Park a creat mai multe oferte special destinate pieței românești. Astăzi vom prezenta cât de prietenoase sunt prețurile pentru intervenția de transplant de păr, executată în condiții VIP.

De ce am ales acest pachet tocmai acum? Pentru că sezonul de toamnă-iarnă este propice operației de transplant de păr, barbă sau sprâncene. Medicii recomandă efectuarea procedurii în această perioadă, deoarece soarele și căldura pot afecta perioada și modul de refacere post-operator. Vestea bună este că acum poți face această intervenție, la prețuri pe care ți le poți permite, într-o instituție medicală de top a Turciei.

Spitalele și clinicile din lanțul Medical Park au un renume consolidat la nivel mondial, care garantează siguranța și reușita intervențiilor medical efectuate aici. O astfel de procedură realizată la cele mai înalte standarde medicale durează, în medie, trei zile.

www.tratamente-turcia.ro în parteneriat cu Medical Park, vă propune o ofertă pentru realizarea operației în condiții de maximă siguranță și la prețuri accesibile tuturor.

Pachetul acoperă:

– durată 3 zile,

– asigurarea transferului de la aeroport la spital,

– servicii de pregătire a operației,

– procedura chirurgicală,

– serviciile medicale de recuperare post operatorie,

– asigurarea unui translator pentru ca pacientul să înțeleagă exact explicațiile medicilor,

– asistență juridică și asistență de ghidaj (de tip hospitality) 24 din 24,

– asigurarea transferului de la spital la aeroport,

– 2 nopți cazare VIP în hotel de cinci stele.

Preț: 1.400 euro.

Este important de subliniat faptul că toate serviciile conexe: transfer de la și la aeroport, serviciile de translator și cele care țin de acordarea asistenței juridice și de a celei de tip hospitality pe durata șederii în Turcia, nu sunt taxate de către www.tratamente-turcia.ro.

Da, nu veți plăti un leu în plus pentru ele!

Pentru detalii despre această intervenție, dar și despre oferta noastră completă, accesați www.tratamente-turcia.ro și contactați cu încredere echipa care se află în spatele acestui proiect unic pe piața românească.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021