BLOG


Varicose-veins-Image.jpg
07/oct./2021

Varicele sunt venele mărite, umflate și răsucite, care la suprafața pielii capătă adesea o culoare albastră sau violet închis. Varicele apar atunci când valvele defecte din vene permit sângelui să curgă în direcția greșită. Mai mult de 23% dintre adulți sunt afectați de vene varicoase. Femeile gravide și persoanele supraponderale sunt mai predispuse la varice.  


HBP-1200x600.jpeg
07/iun./2021

Hipertensiunea sau presiunea mărită a sângelui, apare atunci când presiunea sângelui creşte la un nivel anormal. Măsurarea tensiunii ia în considerare cât sânge trece prin vasele sangvine şi rezistenţa pe care sângele o întâlneşte atunci când inima pompează. Arterele înguste cresc rezistenţa, deci cu cât arterele sunt mai îngroşate, cu atât tensiunea este mai mare.


bypass-inima.png
31/mart./2021

Chirurgia cardio-vasculară a cunoscut de-a lungul timpului o progresie impresionantă, actual fiind într-o expansiune continuă.  Implicȃnd patologii complexe cardiace și vasculare aceasta reprezintă o arie de interes comun pentru multiple specialități, atȃt medicale, cȃt și chirurgicale.

Evoluția spre tehnici minim-invazive determină pacientului o încredere și siguranța mai crescută  a actului medical propriu-zis.…


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021