„Cancerul de sân, depistat în stadiu incipent, se poate vindeca”, interviu cu Didem Can Trabulus, specialist chirurgie mamară

didem-can-trabulus.jpg

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la nivel mondial. Conform studiilor medicale, probabilitatea apariției acestuia, este mai mare la femeile trecute de vârsta de 40 de ani sau care au antecedente de cancer mamar în familie. Cancerul de sân este o boală care afectează femeile, însă acesta poate apărea și la bărbați, probabilitatea fiind, însă, foarte redusă.

Didem Can Trabulus, chirurg generalist și chirurg mamar în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, este unul dintre cei mai experimentați medici, specializați în tratarea acestei afecțiuni oncologice din Turcia.

În interviul acordat Observatorului Prahovean, reputatul doctor a vorbit despre importanța controalelor de rutină și efectuarea periodică a mamografiei, mai ales după împlinirea vârstei de 40 de ani.

Dată fiind evoluția medicinei și a tehnologiei, dacă este depistat în stadiu incipient, acest tip de cancer se poate vindeca. „Printr-o bună colaborare între medicul chirurg și cel oncolog, această boală este vindecabilă sută la sută”, spune medicul Didem Can Trabulus.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită aici:

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021