Baldovin Augustidis Marina, a doua zi după operația de micșorare a stomacului: “Mă simt foarte bine. Am făcut o alegere bună”

Screenshot_8.png

Pierderea în greutate prin chirurgie nu este un remediu rapid, ci este o intervenție chirurgicala majoră, care poate avea riscuri serioase. Persoanele care suferă o astfel de intervenție chirurgicală trebuie să-și schimbe modul în care se alimentează pentru a nu se îmbolnăvi.

Doamna Baldovin Augustidis Marina a înțeles de la dr. Mustafa Atabey tot ce implică această operație și ce eforturi trebuie făcute după intervenție pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie.

Medicul Atabey este specialist în domeniul chirurgie bariatrice și are o bogată experiență în ceea ce privește tratamentul și intervențiile chirurgicale necesare pacienților supraponderali.

Ce satisfacție mai mare am putea avea noi, cei de la tratamente-turcia.ro, decât să auzim de la un pacient numai cuvinte de laudă la adresa serviciilor noastre și faptul că se simte foarte bine chiar a doua zi după operația de micșorare a stomacului?

“Mă numesc Baldovin Augustidis Marina, vin din România. M-am operat la spitalul Medical Park Goztepe Istanbul. Mulțumesc medicului Mustafa Atabey, doamnei Narcisa, asistentelor, personalului medical. Mă simt foarte bine, sunt în a doua zi după operație. Am făcut o alegere bună. Ce să spun? Le mulțumesc.”

Mulțumim pentru cuvintele frumoase și multă sănătate!

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021