„Arhitectura feței începe cu un nas frumos”, interviu cu Ayșe Adin Selcuk, medic ORL, Istanbul

ayse-.jpg

Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală al cărei obiectiv urmărește corectarea formei și dimensiunilor nasului, în raport cu dorințele și particularitățile fizionomiei pacientului. Dincolo de partea estetică, rinoplastia are și rolul de a îmbunătăți funcționarea normală a căilor respiratorii.

Operația de rinoplastie se efectuează de către medicul specialist ORL, alături de un chirurg plastician, în regim ambulatoriu.

Doar dacă este necesar, pacientul de poate interna peste noapte pentru supraveghere postoperatorie. Intervenția de rinoplastie durează între una și două ore. Esențial este ca persoana să recurgă la servicii medicale de top și să se lase doar pe mâna profesioniștilor.

Ayșe Adin Selcuk este profesor doctor în otorinolaringologie și este șef al departamentului ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Istanbul. De peste 20 de ani a efectuat cu succes operații de corecție a nasului, redând, astfel, starea de bine pentru sute, chiar mii de pacienți.

„Cele mai multe corecții, din punct de vedere estetic, asupra nasului se adresează cocoașei, vârfului nasului sau lungimii și lățimii acestuia. Desigur, intervenția de rinoplastie are și rolul de a rezolva și anumite dificultăți de respirație pe care le întâmpină pacientul, cea mai frecventă fiind deviația de sept”, spune specialistul turc.

Miercuri, de la ora 20.00, invitată la „Sănătate fără frontiere”, Ayșe Adin Selcuk vorbește despre rinoplastie, o operație ce „împacă” atât partea estetică, dar și pe cea funcțională.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021