Andreea Elena Busuioc, după rinoplastie: “Sunt foarte fericită și încântată de cum s-a comportat domnul doctor și toată vacanța a fost super!”

WhatsApp-Image-2022-05-23-at-09.27.31-1-1200x1098.jpeg

Despre rinoplastie, medicii Ulaș Bali și Hasan Zafer Hircin din cadrul Medical Park Turcia, susțineau, în cadrul emisiunii Sănătate fără frontiere, că,  pentru a evita orice fel de complicație postoperatorie, e foarte importantă alegerea cu atenție a medicului și serviciilor conexe.

Rinoplastia aduce un dublu beneficiu: estetic, pentru că îmbunătățește aspectul nasului și funcțional, pentru că remediază anumite probleme cu impact asupra sănătății pacientului.

Operația de modelare a nasului este tot mai căutată în ultima vreme. La fel și medicii și clinicile din Turcia. Asta pentru că tot mai mulți pacienți vin cu reviewuri excelente la adresa serviciilor medicale din Turcia.

Un exemplu clar este și una dintre pacientele tratamente-turcia.ro, Andreea Elena Busuioc, cea care și-a acordat încrederea deplină profesorului doctor Sahin Ulu, care conduce, de cinci ani, Departamentul de Otorinolaringologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici de profil din Turcia.

Andreea se simte foarte bine după operație și este foarte încântată de întreaga experiență: “Mă simt foarte bine. Sunt în a șasea zi și deja mi-am dat bandajele jos. Operația a fost una usoare si m-am refăcut foarte repede. Sunt foarte fericită și încântată de cum s-a comportat domnul doctor și toată vacanța a fost super!”.

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021