Afecțiunile prostatei, inclusiv cancerul, pot fi operate laparoscopic în spitalele din Turcia. De vorbă cu dr. Kaan Gokcen, expert în chirurgia prostatei

dr-kaan-gokcen.jpg

Problemele de prostată sunt pe cât de comune, pe atât de nedorite. Ele pot apărea la orice vârstă, însă, bărbații trecuți de 50 de ani sunt predispuși la dezvoltarea unei astfel de afecțiuni. Cea mai gravă boală asociată prostatei este cancerul de prostată, acesta afectând 1 din 6 bărbați.

Doctorul Kaan Gokcen, expert în chirurgia prostatei, este unul dintre medicii care folosește procedura laparoscopică pentru tratarea cancerului de prostată, în cadrul spitalelor Medical Park din Turcia.

În cadrul emisiunii ”Sănătate fără frontiere”, acesta a explicat care sunt avantajele acestui tip de operație și cât de eficientă este procedura pentru recuperarea pacientului.

Laparoscopia este o operație închisă, de ultimă generație care necesită o perioadă de recuperare extrem de mică și un risc minim de complicații. Este o metodă folosită foarte des în spitalele noastre, intrată deja în normalitate. Pacientul își poate reveni la doar două zile după procedură”, spune doctorul Kaan Gokcen.

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

Cine este medicul Kaan Gokcen

Educație și specializare

1997-2005- Universitatea Gazi Facultatea de Medicină

2007-2012- Universitatea Uludağ Facultatea de Medicină, specializarea Urologie

Experiență

2019 -prezent – Profesor asistent, Facultatea de Medicină a Universității Okan, Departamentul de Urologie

2015 – 2019: Profesor asistent, Facultatea de Medicină a Universității Cumhuriyet, Departamentul de Urologie

2013 – 2015: Specialist, Serviciul obligatoriu, Osmaniye

Domenii de interes

-Biopsia de prostată cu fuziune orientată către țintă (prelevarea de probe ale leziunii marcate cu RM direct din leziunea suspectă la ultrasunete)

-Intervenții cu pietre la rinichi închise-Nefrolitotomie percutanată / URS flexibil (RIRS)

-Intervenții laparoscopice pediatrice – Mini – Pieloplastie laparoscopică (corecția laparoscopică a stenozei de evacuare a rinichilor) / Laparoscopia diagnosticată în testicul necoborât

-Corectarea laparoscopică a prolapsului vezicii urinare la femei (sacrocolpopexia laparoscopică)

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021