TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia

Informare Inițială

Societatea Medicross Medical Soulutions SRL, cu sediul în Ploiești, B-dul Republicii, Nr. 10, Bl. 33C, ap. 22, judetul Prahova, având CUI RO 43759021, fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/445/2021, telefon. 0746.99.22.22, reprezentata prin Dl. Dr. Murat Gulseven, în calitate de Administrator, în baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016, va informam ca vom colecta si prelucra datele dumneavoastră prin intermediul website-ului https://tratamente-turcia.ro cu caracter personal: nume, adresa de email, număr de telefon, adresa de domiciliul, CNP, serie și număr carte identitate și/sau pașaport, bilet de avion, poze personale, toate fiind în scopul obținerii unei oferte personalizate și al încheierii contractului de prestări servicii între dumneavoastră și Societatea Medicross Medical Soulutions SRLTratamente Turcia.

Temeiul juridic al prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal îl reprezintă – încheierea unui contract (Art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament), precum si prelucrare necesară conformării obligației legale (Art. 6 alin. (1) lit. (c) din Regulament), obligație legala reglementată de legislație.

Vă informăm că destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt angajații subscrisei, departamentul de contabilitate, dar și colaboratorii noștri (cărora le vor fi comunicate numele dumneavoastră, adresa de email, poze personale și numărul de telefon) și că nu intenționăm transferarea acestor date decât către spitalele colaboratoare din Turcia.

Datele vor fi stocate pe o perioada determinată, atât timp cât se deruleaza contractul de prestari servicii și este în vigoare și, în situația unui litigiu, pe parcursul solutionării acelui litigiu, precum si în conformitate cu legislația în vigoare atât timp cât avem obligația legală de a păstra contractele de prestări servicii și alte documente legale.

Vă informăm că aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră personale, precum și rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, conform legii, precum și dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere, dacă considerați că drepturile dumneavoastră au fost nerespectate.

Vom stabili măsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal prelucrate; vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat și vom preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislația în vigoare.

In conformitate cu Legea nr. 171 din 14 iunie 2023, in modif. Si compl. Art. 226 din legea 286/2009 privind C.P., declar ca sunt de acord cu divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea in orice mod a imaginilor intime ale subsemnatei/subsemnatului.

Am luat la cunoștință și sunt de acord cu toate cele de mai sus.

Semnătura,

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!